Diensten

Van het aanleggen van waterleidingen en het plaatsen en vervangen van radiatoren tot het wegwerken van water, gas en/of cv leidingen. Als vakkundige loodgieter help ik met alle loodgieters- en installatie zaken.

Waterleidingen

Heeft u een nieuwe waterleiding nodig? Of is deze aan vervanging toe? Wat de reden ook is, bij Veken Loodgieters & Installatiewerk weet u zeker dat waterleidingen vakkundig en juist worden geplaatst!

Sanitair & Kranen

Heb je een nieuw badmeubel gekocht? Of is uw kraan toe aan vervanging? Ik plaats en vervang met liefde sanitair en kranen. En wilt u graag advies op maat? Mail mij gerust voor advies op maat.


Ketels & Boilers

Ketels gaan ongeveer 14 jaar mee. Echter kan een oude ketel voor een hoge energierekening zorgen. Bij Veken Loodgieters & Installatiewerk hecht ik veel waarde aan verduurzaming en zuinige energie. Daarom doe ik altijd uitgebreid onderzoek naar de beste en voordeligste ketel en/of boilers voor in huis.

CV Leidingen

Om uw huis te kunnen verwarmen zijn er cv leidingen nodig. Deze leidingen brengen het warme water namelijk vanaf de cv ketel naar de radiator of vloerverwarming. Bij Veken Loodgieters & Installatiewerk leg ik de cv leidingen vakkundig aan en verplaats ik leidingen waar nodig.


Riool / Afvoer

Een goede riolering is enorm belangrijk. Dat weten wij bij Veken Loodgieters & Installatiewerk als de beste! Als vakman zorg ik voor een betrouwbare riolering. Zo worden vieze geurtjes, lekkages en verzakkingen eindelijk verleden tijd!

Radiatoren

Toe aan een nieuwe radiator? Ook op dat gebied kan Veken Loodgieters & Installatiewerk alles voor u regelen. Van het kiezen van de juiste radiator tot het plaatsen hiervan. Ook bij het maken van energiezuinige keuzes geef ik graag advies op maat!


Gasleidingen

Woont u in een verouderde woning of is uw gasleiding aan vervanging toe? Of gaat u verbouwen en moet de gasleiding verlengd worden? Ook hier help ik u graag bij!

Vloerverwarming

Denkt u erover na om vloerverwarming te nemen? Bij Veken Loodgieters & Installatiewerk krijgt u niet alleen advies op maat, maar plaats ik deze ook nauwkeurig en snel in uw woning.


Installatiewerk Algemeen

Andere zaken die geïnstalleerd moeten worden? Ook daar help ik u graag mee. Mail of bel gerust voor meer informatie.