Over mijn passie voor
loodgieters & installatiewerk.


Ontmoet Myko

Mijn naam is Myko Veken, gepassioneerd loodgieter en installatiemonteur. Als sinds kleins af aan ben ik graag met mijn handen bezig en help ik mensen waar nodig.

Na mijn middelbare school ontdekte ik het loodgietersvak, waarna ik al snel in dienst ging bij een loodgieters- en installatiebedrijf. Daar kreeg ik de mogelijkheid om van mijn passie mijn werk te maken. Een kans die ik met beiden handen aangreep.

Na 7 jaar geleerd te hebben van ervaren vakmensen was het tijd voor een nieuwe uitdaging: mijn eigen onderneming! Daar help ik mensen dagelijks met veel liefde bij het ontwerp, de uitvoering en onderhoud van diverse installaties van woningen en bedrijven.

Dus zoekt u een hardwerkende en creatieve loodgieter die graag met u meedenkt? Dan is Veken Loodgieters- en Installatiewerk het bedrijf voor u!

Klanten over Veken Loodgieters & Installatiewerk

 • Laura & Mitchell 

  “Myko is een echte vakman! Hij heeft ons geholpen met al het leidingwerk van de keuken, de wc en de nieuwe vloerverwarming. Daarnaast heeft hij heel mooi de leidingen in de woonkamer weggewerkt zodat deze niet meer in het zicht zijn. Myko dacht bij alles mee in mogelijkheden. Hij communiceert op een open en heldere manier en er zitten geen adders onder het gras. Hij geeft duidelijkheid en blijft kalm wanneer er zich problemen voordoen.”

 • Tjeu & Maaike 

  “Afgelopen jaar heeft Myko bij ons al het loodgieterswerk gedaan tijdens een grote verbouwing. Van het weghalen van onze oude cv en waterleidingen, alles op zijn plek brengen voor de nieuwe keuken, nieuwe toilet en nieuwe badkamer (inclusief het afmonteren van alle kranen en meubels), volledig weghalen van beneden radiatoren in voorbereiding op vloerverwarming en het vervangen van de radiatoren op de bovenverdieping. Myko heeft vanaf de kruipruimte tot aan de bovenverdieping perfect vakwerk geleverd en wij raden iedereen aan om Veken te bellen voor hun loodgieters en installatiewerk!”

 • Pieter & Charlotte 

  “Myko Veken heeft het leidingwerk van onze badkamer, toilet en keuken voor zijn rekening genomen, daarnaast heeft hij al het sanitair afgemonteerd. Het werk werd snel en vakkundig gedaan en nog belangrijker, afspraak is afspraak bij Veken installatie.”

 • P. de Leeuw 

  “Myko heeft bij ons 2 buitenkranen aangebracht. Wij zijn erg blij met zijn snelle service en zijn kwaliteit.”

 • Angela 

  “Wegens lekkage onder de vloer heeft Myko diverse koperen leidingen vervangen voor kunststof leidingen. Wij zijn erg blij met het resultaat en raden Veken loodgieters en installatiewerk zeker aan.”